Tečaj francuskog jezika Zagreb

Francuski jezik glasi kao jedan od najljepših jezika na svijetu, a uz to je i na petom mjestu po brojnosti govornikaZato učiti francuski nije loša ideja – ne samo zbog njegove ljepote već i sve veće potražnje za ovim jezikom.

Možda će vam zatrebati u poslu, nikada ne znate. Možda ćete se zahvaljujući znanju francuskog jezika zaposliti ili samo obožavate kako zvuči i želite sjesti u jedan on onih pariških kafića i na besprijekornom francuskom naručiti neku od francuskih poslastica.

Ako želite naučiti francuski u ugodnoj atmosferi i sa odličnim profesorima, kontaktirajte nas i ostvarit ćemo vam želje.

Tečaj francuskog jezika

Zašto upisati tečaj francuskog jezika u Centru Pramac?

 • Naša škola stranih jezika nalazi se u Zagrebu u naselju Sesvete (blizina Dubrave) pa ako se nalazite u tom dijelu grada, svakako smo škola za vas.
 • Nudimo tečaj francuskog jezika za djecu i odrasle.
 • Nudimo tečaj poslovnog francuskog jezika tako da se više ne morate bojati poslovnih sastanaka sa stranim partnerima, a i možda vam se otvore neke nove poslovne prilike.
 • Konverzacijski tečaj francuskog jezika pomoći će svima koji znaju francuski, ali žele postati sigurniji u komunikaciji na francuskom jeziku.
 • Naše cijene su čak 25% povoljnije od cijena konkurencije.
 • Male grupe kako bi vam učenje bilo što ugodnije i učinkovitije.
 • Ugodna atmosfera koja će vam i učenje učiniti ugodnijim.
 • Mladi profesori prepuni znanja i entuzijazma.

Nudimo vam tečaj francuskog jezika po dobi

Naši su tečajevi prilagođeni vama te smo zato i oformili grupe ovisno o dobi:

 • Tečaj francuskog  jezika za osnovnoškolce – đacima nudimo A1 i A2 razinu francuskog jezika, pobrinut ćemo se da lako savladaju sve osnove francuskog  jezika i da što prije steknu temeljne komunikacijske vještine na francuskom jeziku.  
 • Tečaj francuskog jezika za srednjoškolce – nudimo  A1/A2, B1/B2 i C1/C2 razinu francuskog jezika i to u obliku redovnog ili intenzivnog (ubrzanog) tečaja.
 • Tečaj francuskog jezika za odrasle – nudimo A1/A2, B1/B2 i C1/C2 razinu francuskog jezika u obliku redovnog, intenzivnog i poslovnog tečaja, a za one malo naprednije tu je i konverzacijski francuski koji će od vas napraviti izvrsnog (gotovo pa i izvornog) govornika.
 • Tečaj francuskog jezika za umirovljenike – nije važno želite li samo popuniti svoje slobodno vrijeme ili ste još uvijek željni učenja, mi vam nudimo rješenje za oboje.

Upišite se u naš tečaj francuskog jezika!

Upisi u našu školu stranih jezika odvijaju se u kolovozu i rujnu za zimski semestra te siječnju i veljači za proljetni semestra.

Prije upisa testirat ćemo vaše znanje kako bismo vas mogli smjestiti u grupu koja najbolje odgovara vašim sposobnostima. Ne želimo da vam na našim tečajevima bude dosadno, ali ni naporno.

Naši tečajevi održavaju se uglavnom u večernjim terminima – nakon što obavite sve svoje dnevne obaveze.

Cjenik pogledajte ovdje.

Kontaktirajte nas i naučite francuski jezik! 

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Broj mobitela (obavezno)

Predmet

Vaša poruka